Vakantiehuizen aan het water in Friesland

Friesland is echt een prachtig waterrijk land. Friesland, watersportprovincie nummer 1 van Nederland. Leer Friesland kennen vanaf het water van de Friese meren. Zeker tijdens een tocht over de meren, door de vele kanalen of juist in de hele stille watertjes ziet u hoe mooi de provincie Friesland eigenlijk wel is. Vanaf het water krijgt u pas echt een mooi beeld van Friesland en op het water komt u pas echt goed tot rust.

Lees meer
2013-06-0416.25.32

Een huisje aan het water huren is ideaal voor wie van varen houdt. Veel huisjes in Friesland hebben een aanlegsteiger. 

Lees meer
2013-08-0418.57.21

Ook voor de kinderen is het water van de Friese meren fantastisch. De grootste avonturen beleven ze op het water.

Lees meer
2013-08-0316.09.43

De Friese meren zijn een ideale locatie voor uw dagje zeilen met uw familie of met uw vrienden. Boek een huisje aan het water.

Lees meer

In de Zuidwesthoek van Friesland vindt u de meeste Friese Meren en de prachtige Gaasterlandse bossen. Veel water en bos zijn de juiste ingredienten voor een geslaagde fietsvakantie en/of wandelvakantie in Nederland. De Friese meren zijn ook zeker een bezoekje waard voor een weekendje weg in eigen land. Ga eens fierljeppen of met Valkjes de Friese meren verkennen tijdens een gezellig familieweekend of vriendenweekend in Friesland. Zoek en boek hier uw ideale vakantiehuis, appartement of misschien wel een luxe villa aan het water. Visvakantie, cultuurvakantie, vaarvakantie of bezoek de Friese steden. Vergeet niet uw hengel mee te nemen naar Friesland zodat u met de kinderen er een echte visvakantie in Nederland gaat maken. Wat een avontuur. Kortom, Friesland en met name het Friese merengebied heeft u veel te bieden !!!!

Lees meer
2013-06-0409.59.16

Boek op www.vakantiefriesland.com een leuk vakantiehuis aan het water in Stavoren voor uw vakantie of voor uw vrije weekend. 

Lees meer
2013-06-0416.27.53

Geniet van uw vakantie in Lemmer aan de Friese IJsselmeerkust. Van knusse vissershuisjes tot een luxe vakantiehuis aan het water.

Lees meer
2018-05-0815.53.36

Een vakantiehuis huren aan de Friese meren staat garant voor een geweldige watervakantie. Huur een luxe vakantiehuis in Koudum.

Lees meer