4 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Huisdieren
Internet

Vakantiehuis Zuidoost Friesland

Een van de meest bosrijke gebieden van Friesland is natuurlijk het Drents Friese Wold. Het is een idee om een leuke bungalow te huren in Noordwolde. Op het bungalowpark vindt u leuke activiviteiten voor uw kinderen en buiten het park bent u al snel in het bos om heerlijk te fietsen en te wandelen met het hele gezin. Het andere bosrijke gebied van Friesland is Gaasterland wat op korte afstand ligt van de Friese meren en de Friese IJsselmeerkust. In de Friese bosgebieden hebt u elke dag weer andere mogelijkheden om erop uit te trekken. Het voordeel van het vakantie vieren in het bos is, dat er altijd volop mogelijkheden zijn om te wandelen. U kunt zelf uw eigen wandelroute door het bos en in de omgeving ervan bepalen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een bewegwijzerde wandelroute te volgen. Als er ook kinderen meegaan op vakantie is het leuk om onderweg te picknicken. Neem lekker broodjes en wat lekkers mee voor onderweg en pauzeer om gezellig met elkaar op een picknickkleedje van de lunch te genieten.

4 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 585,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

30-10-2023 > 03-11-2023
Vanaf
€ 285,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

30-10-2023 > 03-11-2023
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren

Wat voor het maken van wandeltochten geldt, is natuurlijk ook van toepassing op het maken van fietstochten. Vanuit uw vakantiehuisje in bos kunt u ook een van de vele leuke fietsroutes gaan doen met het gezin. Er zijn altijd diverse fietsroutes beschikbaar. De ene dag fietst u over de bospaden door het bos van Oudemirdum naar de IJsselmeerkust en de andere keer fietst u dwars door de Gaasterlandse bossen naar bijvoorbeeld de Friese meren of u fietst op uw gemak door de Friese weilanden, waar de koeien heerlijk staan te grazen. Vanuit Balk (u vindt hier mooie vakantiehuizen aan het Slotermeer) kunt u een prachtige kanotocht door het riviertje De Luts gaan maken. U ziet dan een werkelijk schitterend stukje natuur midden in de Gaasterlandse bossen. Is echt een flinke aanrader en zult begrijpen waarom.

Vanuit uw vakantiehuis in het bos kunt u ook diverse andere activiteiten gaan ondernemen dan alleen maar fietsen en wandelen. Het is zeker ook leuk om een daguitstapje te maken naar een van de Friese Elf Steden in de omgeving. Er zijn altijd leuke dorpen of steden in de omgeving van het bos gelegen, waar u volop activiteiten en bezienswaardigheden kunt beleven of aan meedoen. Ga bijvoorbeeld eens naar het koeienmuseum of het klompenmuseum in de buurt van uw vakantiehuis. Net buiten het dorp Oudemirdum vindt u het Hege Gerzen IJsselmeerstrand met strandpaviljoen waar u met de kinderen heerlijk kunt zwemmen en recreëren. Is ook zeker fijn tijdens uw gezinsvakantie in Friesland.

In uw vakantiehuis midden in het bos heeft u nagenoeg alles bij de hand om zelf te koken. Maar u heeft natuurlijk ook altijd de keuze om ook een keertje heerlijk buiten de deur te gaan eten in een restaurant in de buurt van de vakantiehuis in het bos. Uiteraard is het belangrijk om elke dag samen of met het gezin te genieten in uw vakantiehuis in het Friese bos.

Er zijn zeker diverse voordelen aan het huren van een vakantiehuis in het bos. In deze natuurrijke omgeving wordt naast veel vrijheid ook veel privacy geboden. Het is heerlijk om elke ochtend in het bos wakker te worden om van de frisse lucht te genieten en het gevoel van ruimte te beleven. In het bos voelt u de eenheid met de natuur en komt u compleet tot rust en voelt u zich heerlijk ontspannend.

In deze bosrijke gebieden van Friesland hebben we vrijstaande vakantiehuizen aan het water, vakantieboerderij voor 10 personen, landelijk gelegen vakantiehuisjes, eenvoudige en luxe appartementen en diverse particuliere vakantiehuizen.