Uw huis verhuren

Bent u eigenaar van een leuk vakantiehuis en u wilt graag de bezettingsgraad van uw vakantiewoning verhogen dan helpen wij u daar graag mee. Wij van Vakantiefriesland.com houden ons al geruime tijd (sinds 1999) bezig met de professionele verhuur van particuliere vakantiehuizen en bungalows op vakantieparken in de mooie provincie Friesland. 

Geniet u graag zelf van uw vakantiehuis, maar vindt u het jammer dat uw huis vaak leeg staat? Heeft u geen tijd of zin in een actieve promotie van uw vakantiehuis en ook geen zin de administratieve rompslomp hiervan ?

Bij Vakantiefriesland.com bent u aan het juiste adres! Met ongeveer 20 jaar ervaring in huur en verhuur van diverse vakantiehuizen ondersteunen wij ook u graag om uw verhuurprognose te bereiken.

Met onze flexibele verhuurformule zonder risico behaalt u met minimale inspanningen een maximaal rendement.

Uw vakantiehuis wordt met een uitgebreide fotoreportage, filmreportage, klantwaarderingen en huisbeschrijving gepresenteerd op onze websites. Ook kunt u zelf van uw vakantiehuis gebruik blijven maken. Wij bieden u een persoonlijke webpagina waar u alle boekingen van uw huis kunt bekijken. U kunt via uw persoonlijk login codes de beschikbaarheid altijd actueel behouden. Ook heeft u toegang om zelf de kortingen, faciliteitenlijst, tips en foto’s te beheren.

Naast de online presentatie zorgen wij voor een uitstekende vindbaarheid in de zoekmachines en via onze partnerprogramma`s. Uiteraard maken wij gebruik van Social Media zoals Facebook en Twitter. Ook via de offline marketing scoren we nog steeds goed.

Graag willen wij van VakantieFriesland.com u ondersteunen in de verhuur van uw vakantiehuis. Zodra u aangeeft uw vakantiehuis door ons te willen laten verhuren maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging. Het is voor beide partijen fijn om te weten met wie we samenwerken.

U zult al snel merken dat het team van Vakantiefriesland.com met toewijding en een goede inzet plus een goede regionale kennis er voor zorgt dat er al snel gasten van uw vakantiehuis en de provincie Friesland komen genieten.

Wij onderscheiden ons duidelijk van de rest doordat we zelf Fries zijn, prima kennis van de provincie Friesland hebben, persoonlijk contact vinden we belangrijk en we denken goed mee met de huiseigenaar. Samenwerken op een leuke manier wat leidt tot een goed resultaat.

Heeft u belangstelling en wenst u meer informatie over een mogelijke verhuursamenwerking met Vakantiefriesland.com dan vernemen wij dat graag van u.